Visa ditt slutprojekt på EXPO i mediehuset den 23 mars

Missa inte chansen att visa upp ditt slutprojekt när EXPO slår upp dörrarna för bransch och allmänhet i mediehuset torsdag den 23 mars kl. 12.00-17.00.   

Hör av dig till Tanja Jörgensen tjr@du.se eller Diana Walve dwl@du.se i god tid och berätta vad du vill göra och var i huset du vill vara så att vi hinner få en överblick och kan schemalägga för bion och TV-studion. I Svarta Havet handlar det mer om att muta in en plats och stå där hela tiden mellan 12.00-17.00, om man till exempel vill visa bilder från sitt projekt på en laptop eller göra någon form av installation.

Manusstudenterna satte sin tydliga prägel på förra årets EXPO i mediehuset.

För dig som har gjort filmer finns biografen bokad där ett rullande schema kommer  läggas när vi vet antalet filmer som kommer att visas. Svarta havet är också en yta som kan tas i bruk. Förra året hade vi där allt ifrån gamers som tog med sina speldatorer för att visa upp spel de designat och ljudlagt, från DUR som släpade ner sin jättestora skylt från studentradion. Tanja har också bokat studion för de (t ex AVP) som behöver kunna mörklägga för att visa sina projekt, eller om det finns musiker som vill spela upp sina projekt live.